Известие

Collapse
No announcement yet.

Как да пусна ток в буксите за Ел.Седалки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Как да пусна ток в буксите за Ел.Седалки

Здравейте колеги.Взех си Ел.седалки, но нямам ток в буксите.Мерих на бушона и също няма ток.Релето ли липсва или какво?Стандартно ми е без ел седалки!Незнам има ли инсталация и за подгряването понеже имат и подгряване!Имам по две букси и от дете страни(малка и голяма).Къде по принцип се намира тва реле за седалките?
    Alfa Romeo 164 W1 2.0 TS
    Fiat Ulysse 2.1 TDI
    Fiat Punto 1.6 16V HSD

От толко хора никой ли няма ел седалки?Никой ли незнае къде има реле или нещо друго по въпроса!
    Alfa Romeo 164 W1 2.0 TS
    Fiat Ulysse 2.1 TDI
    Fiat Punto 1.6 16V HSD

Comment

Oправих се!Оказа се че си имам и интлация за подгряването!Заключете темата ако искате!
      Alfa Romeo 164 W1 2.0 TS
      Fiat Ulysse 2.1 TDI
      Fiat Punto 1.6 16V HSD

Comment

Деца.....

1.Всичко свързано с ел. инсталацията и въобще с ремонта по 164 има НАПРАВЕНА ОТДЕЛНА ТЕМА http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=13595

Въобще някой отваря ли я?? Вътре има описано всичко по ел. инсталацията включително и цветовете на жиците!Данните за разположението на релета,бушони и т.н. го има във всяка версия на Аутодатата+ в книжката на колата!

Първо четете там и което не е ясно питайте.
        Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
        Opel Astra J
        ex:
        Alfa Romeo 164 2.5TD
        Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Само да кажа че на старата Алфа разположението на някои релета и бушони не е същото! Следователно хем съм ползвал търсачката,хем ръководството!Нямам книжка за суперка а за старата само и не ми помага!
          Alfa Romeo 164 W1 2.0 TS
          Fiat Ulysse 2.1 TDI
          Fiat Punto 1.6 16V HSD

Comment

Първоначално публикувано от Above&Beyond
            Само да кажа че на старата Алфа разположението на някои релета и бушони не е същото! Следователно хем съм ползвал търсачката,хем ръководството!Нямам книжка за суперка а за старата само и не ми помага!
            Както вече казах... там има ВСИЧКО
            Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
            Opel Astra J
            ex:
            Alfa Romeo 164 2.5TD
            Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
            Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Working...
            X